Centrale Verwarming

Voor de installatie van uw centrale verwarming bent u bij De Wever Guy bvba aan het juiste adres.

Wij werken met hoog gekwalificeerd personeel dat regelmatig bijscholing volgt om u een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen.

Wij nemen de volledige installatie van uw centrale en/ of vloerverwarming voor onze rekening, van ontwerp tot realisatie, vanaf het begin tot de volledige afwerking. Steeds kunt u rekenen op de beste service.

Wij werken altijd met materiaal van de hoogste kwaliteit en van de bekendste merken. De Wever Guy bvba heeft de erkende aardgashabilitatie voor het keuren van nieuwe gasinstallaties.

Een gehabilieerd installateur is houder van een nationaal brevet ter staving van zijn deskundigheid en vakmanschap. Wij kunnen meteen de indienststelling van de aansluiting verrichten en U vermijdt een extra controle door een erkend controleorganisme. Zo bespaart u minimaal 125 euro.

Het onderhoud van uw aardgas of stookolieketel

Een aardgasketel is makkelijk te onderhouden en heeft een lange levensduur. Sinds juni 2007 is er in Vlaanderen een tweejaarlijkse onderhoudsplicht voor CV-ketels op gas met een vermogen groter dan 20 kW. U kunt daarvoor terecht bij onze firma. Voor meer info over deze verplichting kan u terecht op de volgende website: www.vlaanderen.be.  of op www.lne.be

De verbrande gassen van een open aardgastoestel worden afgevoerd via een schoorsteen. Omdat aardgas een propere brandstof is en er bij normale omstandigheden dus geen roet ontstaat, blijft de schoorsteen lang schoon. In Vlaanderen bestaat er evenwel de verplichting om de schoorsteen jaarlijks te laten vegen bij het onderhoud.

De kosten voor een onderhoud van een gasketel/ een mazoutbrander of het vegen van een schouw is samengesteld uit een vaste prijs  per ketel of schouw + de gebruikte materialen voor het uitvoeren van dit onderhoud + een uurloon.

Als het onderhoud langer dan een uur duurt, wordt het uurloon in meerprijs verrekend.

De vaste fix is afhankelijk van de afstand en de tijd die we nodig hebben om tot bij u te rijden: hoe verder uw woning/ appartement van ons bedrijf gelegen is, hoe hoger de vaste fix.

De kosten van een herstelling bestaat uit een vaste prijs voor verplaatsingskosten + een uurloon, verrekend in meer of minprijs + de kostprijs van de vervangen materialen (indien nodig).

Wenst u hierover meer info dan kan u bij ons terecht op het telefoonnummer: 016/69.61.67 tijdens de kantooruren. 
(8:30 - 17:00 u)

N.B.: Indien er materialen dienen te vervangen worden bij een onderhoud of herstelling zoals een expansievat, een printplaat, een circulatiepomp e.d. zijn dit uiteraard bijkomende kosten voor de klant!