Thomas

Van jongs af aan ben ik sterk geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Dit heeft geleid tot het aanvatten van de masteropleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven. Deze opleiding ben ik gestart in 2012 en heb ik met succes afgerond in 2018. Tijdens mijn stages in het laatste masterjaar kwam ik meermaals in contact met osteopaten. Dit, in combinatie met de honger om nog meer te willen weten van het menselijk lichaam, heeft mij ertoe gebracht in 2018 te starten met de vijfjarige opleiding osteopathie aan het Flanders International College of Osteopathy in Antwerpen.

Tussen de hoofdopleidingen door probeer ik regelmatig extra cursussen te volgen. Op die manier hoop ik personen maximaal te kunnen ondersteunen in het bekomen van een gezond lichaam. Zo volgde ik in 2016 een sport- en kinesiotapingcursus en doorliep ik in 2019 en 2020 de complete opleiding dry needling.

Al deze kennis en vaardigheden worden dan ook gecombineerd tijdens de behandeling. Dit maakt het mogelijk om het lichaam vanuit een holistisch perspectief te bekijken, onderzoeken en behandelen.

Om deze kwalitatieve zorg te kunnen bieden, werd er niet toegetreden tot de geldende conventie.